Gösterilen sonuçlar: 1 ile 9 ve 9
Like Tree5Üye Beğendi
  • 4 Post By Emsal
  • 1 Post By alamelphan
Son Cıkan Albümler Bölümüne Eklenmiş Olan Albüm Tanıtımları Bu Bölümde Bulunacaktır...
  1. #1
    Emsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»» в¡я иєƒєѕ нυżυя »»»

    Status
    Offline
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    5,901
    Konular
    3937
    Tecrübe Puanı
    1000
    Ettiği Teşekkür
    8,384
    3,240 mesaja 71,838 teşekkür aldı

    2014 Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...






    CD 1
    01. Alt Dudak
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    02. Sokak Kedisi
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    03. Herkes Yoluna
    Söz & Müzik: Berksan Özer
    04. Kaybol
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    05. Bileti Kes
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    06. Unutanlar
    Söz: Berksan Özer Müzik: Berksan Özer & Turaç Berkay Özer
    07. Kış Masalı
    Söz: Yıldırım Türker Müzik: Onno Tunç
    08. Karar Ver
    Söz: Berksan Özer Müzik: Volga Tamöz
    09. Alt Dudak ( Mert Hakan Remix )
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    10. Sokak Kedisi ( Cihat Ünlüer Remix )
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    11. Hani Bana ( Nurettin Çolak & Levent Lodos Remix )
    Söz & Müzik: Mert Ekren
    12. Yangın ( Çagın Kulaçoğlu Remix )
    Söz & Müzik: Berksan Özer


    CD 2
    01. Hani Bana
    Söz & Müzik: Mert Ekren
    02. Tebdil-i Aşk
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    03. Naber
    Söz & Müzik: Mert Ekren
    04. Yangın
    Söz & Müzik: Berksan Özer
    05. İyi Şanslar
    Söz & Müzik: Mert Ekren
    06. Mükemmel
    Söz: Berksan Özer Müzik: Volga Tamöz
    07. O Kadın Gitti
    Söz: Hande Yener ( Makbule Hande Özyener ) Müzik: Berksan Özer
    08. Tut Kalbimi
    Söz: Fatma Fikret Şeneş Müzik: Peter Yellowstone & Steven John Voice
    09. Alt Dudak ( Kaan Gökman Remix )
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    10. Alt Dudak ( Cemre Burak Remix )
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    11. Alt Dudak ( Barış Mert Peker Remix )
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    12. Alt Dudak ( Cihat Ünlüer Remix )
    Söz & Müzik: Altan Çetin
    Hasret, Hadi_Turk, cubalibrei ve 1 kişi daha bu mesajı beğendi.
    "En Çokta Sana Yazdığım
    Ama Senin Haberin Olmayan Cümlelerimi Seviyorum..."



  2. #2
    alamelphan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    FD VIP

    Status
    Online
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    2,880
    Konular
    15
    Tecrübe Puanı
    23
    Ettiği Teşekkür
    3,611
    666 mesaja 837 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...

    EMSAL EMSAL EMSAL EMSAL
    ****EMSAL ****EMSAL
    ****
    THE BEST

    parham-s2 Bu Mesajı beğendi.

    çok Teşekkür ederim


    www.KeyifliMp3.Biz
    Kaliteli Müzik Paylaşımının Tek Adresi..THE BEST #.1
    Already my friends...God be with you

  3. #3
    FD Bağımlısı
    izmir_redmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Online
    Üyelik tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    1,533
    Konular
    28
    Tecrübe Puanı
    37
    Ettiği Teşekkür
    8
    191 mesaja 240 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...

    SAgolasın insallah 320 kbps full cover olarakda sunulur şimdiden çook tesekkürler

  4. 2 kişi izmir_redmon üyemize teşekkür etti:

  5. #4
    FD Deneyimli Üye
    cubalibrei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Üyelik tarihi
    Jun 2010
    Mesajlar
    74
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    5
    Ettiği Teşekkür
    1
    8 mesaja 9 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...

    mükemmel gerçekten

  6. #5
    FD Bağımlısı
    taner_tanko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Mesajlar
    1,085
    Konular
    393
    Tecrübe Puanı
    136
    Ettiği Teşekkür
    423
    66 mesaja 138 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...


    taner_tanko



  7. #6
    FD Deneyimli Üye
    RufoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Üyelik tarihi
    Jul 2012
    Mesajlar
    167
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    4
    Ettiği Teşekkür
    0
    53 mesaja 60 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...

    13.05.2014 cikiyordu bes????

  8. #7
    FD Deneyimli Üye
    RufoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Üyelik tarihi
    Jul 2012
    Mesajlar
    167
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    4
    Ettiği Teşekkür
    0
    53 mesaja 60 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...

    Cikis tariho de git gite ileri gidiyor 2015 de cikarmasin

  9. #8
    HeRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    FD CDRip

    Status
    Online
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    1,041
    Konular
    127
    Tecrübe Puanı
    24
    Ettiği Teşekkür
    1,976
    336 mesaja 734 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...

    Alıntı RufoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cikis tariho de git gite ileri gidiyor 2015 de cikarmasin
    Soma'da Yaşadığımız Kötü Olaydan Dolayı Sanırım.

  10. #9
    Emsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»» в¡я иєƒєѕ нυżυя »»»

    Status
    Offline
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    5,901
    Konular
    3937
    Tecrübe Puanı
    1000
    Ettiği Teşekkür
    8,384
    3,240 mesaja 71,838 teşekkür aldı

    Cevap: Hande Yener - Mükemmel (2014) Full Albümü Yakında...

    Albüme Ulaşmak İçin: tıklayınız
    "En Çokta Sana Yazdığım
    Ama Senin Haberin Olmayan Cümlelerimi Seviyorum..."


Bookmarks

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •